...hogy Miss Popcorn késztermékei különleges eljárással készülnek, többek között 100% FORRÓ LEVEGŐ által pattogatottak és ezáltal nem sülnek semmiféle olajban vagy zsírban, nem tartalmaznak semmiféle tartósítószert vagy mesterséges anyagot.

...hogy a popcorn - lényeges élelmezési funkciót tölt be - hőt és energiát biztosít a szervezetnek. A popcornban található szénhidrát fehérjét is megtakarít, biztosítva ezáltal a szervezet részére az olyannyira szükséges "fütőanyag-ellátást". A szénhidrát mellett a popcorn magas rosttartalommal rendelkezik és minden grammja több fehérjét, foszfort és vasat tartalmaz, mint a burgonyaszirom, egy tölcsér fagylalt, perec és a szódabikarbónával készült sóskeksz.

...hogy a popcorn az amerikaiak mindennapos eledele.

...hogy a az egész világon valamennyi korosztály kedvelt csemegéje.

...hogy egyike azon ételeknek, amely komoly tápértékkel rendelkezik és kitűnő az íze. Egészséges, tápláló, jellegénél fogva nagyon finom és meglepően alacsony a kalóriaértéke. Egy csésze sima patogtatott kukorica csészénként mindössze 27 kalóriát tartalmaz. Kevés vajjal vagy olajjal ízesítve egy csésze popcorn hozzávetőlegesen 126 kalóriát tartalmaz.

...hogy a popcorn mind csemegeként, mind bármely étkezés egyik kiegészítő fogásaként egyaránt teljes értékű, élvezetes táplálék. Mind teljes összetételű gabonafajta a szükséges rostanyag bevitelével nagyban elősegíti az emésztést, ezenkívül pedig úgy egészségügyi, mint valamennyi orvosi munkacsoport igen nagyra értékeli tápértékét is. Számos amerikai táplálkozástudományi gazdaságkutató javasolja családi ételként a popcornt, mint alacsony kalóriájú, cukormentes, gazdaságos és élvezetes táplálékot. A szakemberek tehát egyetértenek. A popcorn egy általános értelembe vett jó étel, táplálkozási, gazdaságossági és élvezeti szempontból egyaránt.

Bővebb info a Történet menüpont alatt >>

__________________________________________________

... hogy miért jó a Fan-Tastic Klub tagjának lenni?

Olvasd el és regisztrálj te is! >>